Vølvens vinter-morgenrutine - Håndlavet økologisk hudpleje

Det er blevet koldt, mørkt og råt udenfor, og jeg kan tydeligt mærke, hvordan min hud har brug for meget mere fugt og pleje end normalt. Når jeg har været i bad om morgenen og vasket krop og ansigt med kærnemælkssæben og evt brugt min favoritscrub lige nu, så har jeg brugt følgende:

Glød 3-5 dråber

Skin tonic på en økologisk vatrondel for at fjerne evt overskydende olie og lukning og opstramning af porrer

Thats it!

Men det er slet ikke nok længere! Jeg vågner op om morgenen med stram og tør hud, der også til dels slyldes at der er varme på i soveværelset. Så nu er jeg gået over til følgende:

Efter bad og rens er jeg begyndt at komme vidundersalve i hele ansigtet. Den får lov til at virke mens jeg tager tøj på og evt. tørrer hår. Så fjerner jeg overskydende olie med skin tonic – men ofte finder jeg, at alt salven er trængt ind i huden.
Resultat: Lækker blød og velplejet hud, færre rynker ved øjnene og ingen fare for karsprængninger i kinderne. Inden jeg går i seng om aftenen nupper jeg også tit en gang salve. Super effekt!

Hvad gør du for at få huden klar til vinterkulden?

Kærlig hilsen

Vølven

4 tanker om “Vølvens vinter-morgenrutine

 1. Birgitte B siger:

  Jeg tror ikke jeg kunne bruge salven til morgenrutinen. Tror mit ansigt vil skinne på en helt forkert måde 😉 men vil prøve den om aftenen. Jeg bruger skintonic’en lige efter badet, piftet direkte på huden og når den er trængt ind, så putter jeg creme i ansigtet. Så er huden dejlig fugtet hele dagen. Kh. Birgitte

 2. Anne Simonsen siger:

  Vil det sige, at du ikke bruger noget EFTER skintonic? Jeg var af den opfattelse, at man “skulle” tilføre fugtighed efter skintonic.

  • Thea Juhl Thorup siger:

   Det kan man gøre som det passer en. Jeg har tendens til lidt fedtet hud (selvom den er tør), så jeg har bruger den ofte efter olie/salve. Har man tør hud er det en god idé at bruge den før. Prøv dig frem! Jeg bruger mineralsk pudder og så giver en afrensning med skintonic et godt resultat når man bruger den inden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.