Mit navn er Thea Thorup, og jeg er indehaver af Vølve. Hos Vølve laver vi rene økologiske skønhedsprodukter baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Fra vores laboratorie på Frederiksberg sender vi hver uge friske håndrørte produkter ud i resten af verden.

Vores produkter er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier samt til de sarteste barnesjæle.

For os er det et kald at skabe hverdagsluksus i form af højt virksomme skønhedsprodukter til overkommelige priser. Vi vil nemlig gerne have glade loyale kunder, der lægger vægt på bæredygtighed til gavn for helbredet samt i kærlighed til verden omkring os.

Kærlig hilsen

Thea

PS. Vores navn, Vølve, refererer både til en skikkelse i den nordiske mytologi samt til middelalderens kvindelige naturdoktorer. Vølven var nomade og rejste rundt med sin vandrestav for at helbrede og udrette undere. Staven indgår i vores logo, hvor “ø’et” ligeledes henviser til økomærket.

At være Vølve var datidens mest respekterede kvindelige profession. Med sit indgående kendskab til naturmedicin og helende evner, er Vølven således det perfekte forbillede for vores brand.