Forkølet? Lindring er i sigte! - Håndlavet økologisk hudpleje

Vi kender det alle. Årstiderne skifter, vi glemmer måske at tage en jakke eller ekstra trøje på og pludselig værker hovedet, næsen er stoppet og øjnene tørre. Forkølelsernes tid er ovre os.

Man kan jo ikke som sådan kurere en forkølelse – det kræver primært hvile og tid – men her er et par tips til hvordan man kan lindre symptomerne lidt mens det står på.

1) Når man ofte pudser næse, så bliver man hurtig rød og tør under næsen. Smør næsen med Vølves vidundersalve! Den reparerer huden uden at svie. Put et godt lag under næsen inden sengetid og rødmen er væk næste morgen.

forkølet 1

2) Drik kamillete. Kamillete beroligere men er også infektionsdræbende og bakteriehæmmende. Gem tebrevene i køleskabet og læg dem på øjenlågene når de er kølige. Det tager hævelsen og fornemmelsen af at øjnene er tørre. Man kan nemt bruge dem flere gange! Brug også Vølves skintonic med morgenfrue og kamille til at friske  huden op med i løbet af dagen.

forkølet2

 

 

 

 

 

 

 

3) Tag varme bade. Det virker muskelafslappende og giver indre (og ydre) varme. Brug en af Vølves badebomer for ekstra komfort. Det er luksus.

4) Accepter din forkølelse og hyg dig i sengen med dyne, suppe, te, chokolade og Netflix 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.