Anlæg og pleje af skæg - Håndlavet økologisk hudpleje

Vølve giver inspiration til det flotte skæg!

Mange mænd drømmer om et flot og velplejet skæg, men drømmen lever tit ikke op til forventningerne. Skægget har huller, huden klør og rødmer, der opstår bumser eller skægget fremstår meget tyndt og ujævnt. Derfor er der en del mænd som helt dropper idéen i den tro, at det ikke kan lade sig gøre at få det skæg de drømmer om.

Det er synd, for med mindre du er genetisk disponeret for lav eller ingen skægvækst, så kan alle mænd få det skæg de drømmer om. Men det tager tid og det kræver pleje. Så her kommer lidt information til dig der ønsker at anlægge et flot skæg.

Et fuldskæg kan tage helt op til 1 år at få gjort tæt og fyldigt (især hvis du er en ung mand i begyndelse af 20´erne) Er du en mand i 30´erne og derover, som aldrig har haft fuldskæg før, kan det tage op til 6 måneder før du er tilfreds med resultatet.

Alt for ofte sker der dog det, at mænd, der anlægger fuldskæg, bliver utålmodige (og trætte af dumme kommentar), og de begynder derfor at trimme skægget for tidligt. Det resulterer i skæg der bliver ujævne, skæve og som kan se sløsede og uplejede ud. Så er det at skægget ofte helt ryger i desperation over manglende positive resultater.

Derfor, vent 3-4 måneder før du trimmer og retter skægget til og forbered dig på dumsmarte kommentar fra venner, familie og kollegaer undervejs. Snart vil de dumsmarte bemærkninger nemlig blive afløst af beundring og positive bemærkninger.

Efter 3 uger begynder dit skæg at klø. Det er der intet usædvanligt i, for huden skal vænne sig til skægvæksten. Det gode er, at efter 6-8 uger holder kløen så småt op igen og undervejs er der flere ting du selv kan gøre for at hjælpe din hud og stimulere skægvækst.

Har du allerede et flot og fyldigt skæg, kan de 5 trin hjælpe dig med at vedligeholde skægget, så det forbliver sundt og flot.

Læs: 5 trin til et sundt og velplejet skæg.

Det er altid godt at samle inspiration i form af billeder af skæg du godt kan lide og guides til en god trim. Kig på billederne og læs diverse guides, men forvent ikke at dit skæg bliver ligesom det du ser. Dit skæg er helt UNIKT! og et flot skæg er netop det der passer til din ansigtsform og personlighed.

Dit skæg har ofte en anden farve end dit hår. Det overrasker en del mænd, at finde ud af at deres skæg er rødt når håret er blond. Nogle oplever også at deres skæg har flere farver. Men dette farvespil giver blot mere karakter til dig og dit skæg.

#Scrub  /  #Skin tonic  /  #shampoo  /  #balsam  /  #skægolie

Inspiration til dig der ønsker et skæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.