Stressfrit efterår med økologisk hudpleje fra Vølve.

Rigtig mange mennesker har lige nu det humør der kaldes for Summertime Blues. Det kan føles trist at sommeren er ovre.Tilbage er kun de skønne minder om sol, vandplaskeri, ferieflirts, masser af hygge, eksotiske dufte og ekstraordinære oplevelser fra sommerens ferier. Foran, står efteråret med blæst, regn og arbejdsbyrder til op over albuerne og det kan tage pusten fra selv den bedste.

Der er heldigvis flere måde hvorpå du kan kurere en Summertime Blues og samtidig undgå for meget efterårsstress, for jo ”there IS a cure for the summertime blues”, selvom Eddie Cochran mente noget andet (– se Cochrans video nederst)

Lavendel er en af de dufte du bør fokusere på i efteråret, særligt hvis du føler dig lidt trist og stresset. Duften af lavendel har nemlig den positive virkning, at den får krop og sjæl ned i gear og humøret i top. Det er derfor oplagt enten at starte eller afslutte dagen med et lavendelbad. Start dagen med et lavendelbad, hvis du har brug for at samle tankerne inden dagens udfordringer. Afslut dagen med et lavendelbad, hvis du døjer med stressrelateret søvnløshed.

Lavendelblomst med bi

Vølve har lavet en række af velduftende badebomber bl.a med lavendel. Fyld badekaret med vand og tilsæt en enkelt badebombe eller to. Hvis du ikke har et badekar, kan du hælde varmt vand i håndvasken ved siden af bruseren og lægge badebomben deri. Duften af lavendel i badeværelset vil få dig til at slappe af og efterfølgende kan du bruge det varme lavendelvand i håndvasken til at skylle din krop fri af sæbe og shampoorester.

Det føles næsten så godt som en ferie!

badekugler_web-300x300

 

1958 – Eddie Cochran. Fra dengang kuren mod summertime blues endnu ikke var opfundet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.