Efterårsferie forude! Det betyder øl, vin og masser af spiritus - Håndlavet økologisk hudpleje

Nej, Vølve skal ikke feste igennem i en hel uge eller danse natten lang på en eksotisk ferieø. De våde varer skal faktisk slet ikke indtages. De skal i stedet i alle de fantastiske sæber som er på vej i shoppen inden længe…

IMG_9842 IMG_8801 IMG_5596

 

Igennem efterår og vinter vil der komme helt nye og spændende sæber . Lige nu eksperimenters der på livet løs og fra efterårsferien, kan den første øl-sæbe købes i shoppen.

I den forbindelse efterlyser vi spændende mikro-bryggerier, vinavlere og destillerier som kunne ønske sig deres helt egen signatursæbe baseret på eget bryg. Så kender du nogen som kunne være interesseret i at høre nærmere, så kan de kontakte os på info@voelve.com

Den første sæbe som vi vil præsenterer, er en ualmindelig lækker øl-sæbe lavet på porter. Der  er meget cremet og så mild at den kan bruges i ansigtet. Den dufter sødt og frisk og slet ikke af øl som vi kender det dagen derpå.

Øl har flere gavnlige egenskaber for både hud, hår og negle og den  indeholder B-vitaminerne (B2,B5,B6) Pantotensyre og Niacin samt mineralerne Silicium og Magnesium. Malt, humle og gær har de positive egenskaber at de er sårhelende, hjælper mod pigmentproblemer, solskader og bumser.

Hvad skal du i efterårsferien? Der findes adskillige spahoteller i østrig, tjekkiet, polen og tyskland som tilbyder wellnessophold med ølbade. Alternativt kan du købe 40 kasser øl, varme dem op og fylde i dit badekar :-D…eller…du kan prøve Vølves nye ølsæbe.

Hvad end du vælger, vil vi meget gerne høre om dine oplevelser!

IMG_3165 IMG_0943

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.