Kulden bider i kinder og hænder - så pas godt på dem. - Håndlavet økologisk hudpleje

Sneen falder smukt udenfor, men kulden bider, og det er de færreste der ved, at langvare kuldepåvirkning af f.eks. hænder og kinder kan give livslang eksem.

Så har du sart hud, eller har familiemedlemmer med sart hud – især børn-, så er det vigtigt at beskytte dem med en fed vandfri salve uden kemi, men med beskyttende og plejende olier. Vand i de gængse cremer fryser nemlig til iskrystaller. Og det kan give frostskader i huden, og medfølgende eksem.

snow-christmas-winter-uk--449815

Hvis man ikke har sart hud, der skaller og klør, kan man godt bruge en vandholdig creme, men den skal så påføres en halv time inden man går ud, så vandet er helt fordampet. Men hvis man opholder sig flere timer udendørs, feks hvis man er håndværker eller man har et barn, der er på legepladsen i børnehaven, så har man behov for en vandfri salve. Dette gælder også hvis man eksempelvis løber meget. Og det er lige meget om ens hud er sart eller ej.

Two women run down Mountain Avenue in a snowstorm.

Derfor har Vølve besluttet at give 20% rabat på Vølvens Vidundersalven i hele februar- Så kan alle beskytte deres hud mod kuldepåvirkninger uden skadelig kemi og fyldstoffer. Køb den her.
(Tilbuddet gælder kun i webshoppen og så længe lager haves)

Og nyd så sneen derude!

!images

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.