Red din hud og dit hår med naturlig og økologisk pleje - Håndlavet økologisk hudpleje

Har alle festerne i december været hårde ved din hud og dit hår? Så forkæl dig selv med en maske og ekstra opmærksomhed, så den kan komme sig så hurtigt som muligt.

Vølve, økologisk, naturlig, parfumefri hudpleje

Hos Vølve har vi udråbt januar til selvforkælelsesmåned, og vi mener, at du burde gøre det samme! Nu har du brugt energi og penge på alle andre, så nu er det din tur til at blive forkælet! Her hos Vølve skal vi i hvert fald pleje os selv lidt ekstra her i januar med vores naturlige, økologiske og parfumefri produkter.

Her giver vi vores bedste tips til, hvordan du kan gøre det nemt og bekvemt!

Ansigtet

Du har sikkert haft makeup på oftere, drukket mere og spist mere usundt end du plejer, og det kan ses på huden. Med 4 enkle trin kan du hjælpe din hud på vej:

1. Det første du skal gøre er, at tage et par dage uden makeup. Din hud har brug for hvile og pleje efter de mange fester. Hvis du ikke vil gå på arbejde uden, så sørg for at fjerne den når du kommer hjem, så den har flere timer at restituere sig i.

2. Scrub liv og glød tilbage med en ansigtsscrub 2-3 gange om ugen med Morgensol

naturlig skønhed, allergi

Gør det lige efter badet, hvor din huden er mest modtagelig. Brug en lille mængde på fugtet hud, og skyl overskydende sukker og olie af med lunken vand.

3. Dybderens ansigtet med Vølves Skin Tonic bagefter, der renser huden grundigt uden at udtørre den.

Naturlig skønhed, allergivenlige produkter

Den mindsker de synlige porer og forbereder din hud på den efterfølgende fugtpleje, så du kan opnå det optimale resultat. Brug den morgen og aften.

4. Afslut med en god og beroligende olie. Vælg gerne en tør olie som fx økologisk raps- eller tidselolie, så du ikke bliver fedtet i ansigtet.

Kroppen

Det er ikke kun huden i ansigtet som trænger til at få lidt opmærksomhed, men også resten af kroppen.

1. Scrub liv og glød tilbage i huden med en scrub 2-3 gange om ugen. Hvis du vil rense mere i dybden så vælg evt. en saltscrub, der er grovere end sukkerscrubs. Brug den på kroppen i badet efter du har sæbet dig ind. Giv områder med hård eller tør hud, fx albuer og fødder ekstra opmærksomhed. Skyl det overskydende salt og olie af.

Himmel og HavMånegrus

 

Vølves Himmel og Hav giver en dejligt frisk og opkvikkende fornemmelse, hvilket kan være tiltrængt ovenpå julen. Hvis du har parfumeallergi, er gravid eller bare gerne vil have en lækker spa-oplevelse uden at belaste din hud eller miljøet, anbefaler vi Mælkevejen, der er parfumefri.

2. Er din hud meget tør og medtaget, så tag badet inden du skal i seng. Når du kommer ud af badet kan du smøre huden ind i en tør olie som fx økologisk raps- eller tidselolie, og lade den arbejde natten over.

Håret

Hvis dit hår ser trist og livløst ud, så forkæl det med en hårkur. Det behøver ikke at være dyrt, for du kan lave den selv på 2 minutter!

1. Bland olie, eddike og æg og smør det i dit hår inden du vasker det – altså mens håret stadig er tørt. Lad det sidde i ca. 5-15 minutter alt efter hvor hårdt dit hår er ramt. Hvis det er meget galt, så kan du vikle et håndklæde om håret, så du får mest muligt ud af håret.

2. Fordel en god portion shampoo i det stadigt tørre hår – du må ikke gøre det vådt inden du bruger shampoo.

Økologisk naturlig hudpleje uden parfume - rosmarin shampoonaturlig skønhed, naturlig hårpleje, parfumefri

Vølves Shampoo med Rosmarin, Salvie og Pebermynte er særligt velegnet til trist og livløst hår. Hvis du har parfumeallergi, er gravid eller bare gerne vil have en lækker spa-oplevelse uden at belaste din hud eller miljøet, anbefaler vi Vølves Shampoo Uden duft, der er parfumefri.

3. Skyl håret grundigt.

4. Afslut med et par dråber olie, fx økologisk hvedekimsolie i det håndklædetørre hår. Olien gør dit hår blødt, skinnende og nemt at sætte.

God fornøjelse med al din selvforkælelse og pleje!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.