Grøn te-voks. - Håndlavet økologisk hudpleje
Grøn te voks. Vølve økologisk hudpleje
Grøn te voks. lækker økologisk hudpleje

Har du nogensinde hørt om naturlige hudplejeprodukter med økologisk grøn te voks? Heller ikke mig før jeg var så heldig, at få en lille prøve ind af døren. Farven er dybt mørkegrøn og den lugter rigtig godt – ligesom meget stærk grøn te.

Og det er jo ikke helt tilfældigt. Grøn te-voks er jo stærk koncentreret grøn te. Alle de helbredende virkninger og antioxidanter samlet i en lille plade, der hurtigt afgiver grøn farve på fingrene.

Som I ved så elsker jeg sæbe og sæbesydning, og derfor var det naturligt at starte med at eksperimentere med den grønne te voks i en lækker økologisk sæbe.

Vølve naturlig hudpleje
Skøn økologiske og vegansk sæbe med grøn te-voks

 

Resultatet var mere end tilfredstillende, selvom det var svært at få den grønne te voks til at opløses i blandingen. Derfor har sæben små koncentrationer af grøn te voks, som fordeler sig naturligt, når man bruger sæben. Den dufter helt fantastisk! Jeg har blandet duften op med citrongræs og ingefær, og selvom det ikke er helt nordisk så måtte jeg prøve det. Resultat: Den ypperligste økologiske sæbe med den mest naturlige duft!

Vølve økologisk hudpleje
Sæben kan have små koncentrationer af grøn te voks. Det har ingen betydning for sæbens kvalitet og dufter skønt!

 

Lige nu kan du købe sæben i shoppen. Det er en special edition, så det er først til mølle. Du vil ikke fortryde det! Du kan købe den her 

Sæben er 100% vegansk og kun lavet af naturlige planteolier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.