Gør huden efterårsklar med naturlig hudpleje - Håndlavet økologisk hudpleje

Naturlig hudplejeEfteråret er over os med skiftende vejr, der primært er gråt, vådt og koldt – og det kan udtørre dine læber og hud. Derfor får din hud brug for ekstra pleje til at beskytte den mod tørhed, irritation og rødmen. Her hos Vølve har vi fundet efterårsarsenalet frem, så du kan gøre din hud efterårsklar med naturlig hudpleje:

Skrub ansigtet

Brug en mild og blid scrub til ansigtet, som fjerner døde hudceller og efterlader din hud renset i dybden og strålende. Vølves sukkerscrubs er har en lækker blød konsistens. Det uraffinerede rørsukker eksfolierer huden blidt, og olierne tilfører den nye hud masser af fugt. Perfekt til folk på farten, der ønsker produkter, der påvirker hud og miljø mindst muligt. Brug den 2-3 gange om ugen

Vi anbefaler Morgensol til dig med irriteret og sart hud – kamillen og morgensolen beroliger og bekæmper betændelsestilstande i huden.

Naturlig hudpleje - Morhgensol scrub

Morgensol, 250 ml, 169 kr.

Til dig med moden hud, anbefaler vi Aftenrøde – havtornen og hybenskallerne bidrager til blød og glat hud, og på grund af deres høje niveau af antioxidanter beskytter de mod for tidlig ældning af uden.

Aftenrøde - sukkerscrub med havtorn og hybenskal

Aftenrøde, 250 ml, 169 kr.

Fjern snavs og makeup

Det er vigtigt at du får fjernet al snavs og makeup-rester fra ansigtet og forbereder huden på den efterfølgende pleje.

En god måde at fjerne makeup på, er ved at bruge olie. Kom et par dråber olie, fx raps- eller solsikkeolie, i ansigtet og rens af med en fugtet vatrunddel. Olien opløser makeuppen, og kan fjerne selv den mest hårdføre, vandfaste mascara, uden at huden bliver irriteret.

Vølves Skin Tonic renser huden blidt, og beroliger irriteret hud. Derudover mindsker den de synlige porer, samt forbereder din hud på den efterfølgende fugtpleje, så du kan opnå det optimale resultat.

Brug den hver morgen og aften for frisk og naturlig ren hud – også efter du har scrubbet ansigtet, for at fjerne overskydende olie fra huden. Spray det på en vatrunddel og tør den blidt over ansigtet og halsen.

Skin Tonic uden parfume

Du kan læse mere om Skin Tonic her

Skin Tonic, 150 ml, 119 kr.

Fugt huden

Pak din hud ind i en plejende og blødgørende olie – det er den bedste beskyttelse mod kulde og blæst! Mange ansigtscremer indeholder vand, og når det begynder at fryse, vil vandet i cremen også fryse. Det ødelægger huden, og kan føre til irritation og i værste fald give sprængte blodkar.

Vølves ansigtsolie Glød bevarer hudens naturlige fugt samt tilfører ekstra fugt, og så hjælper den huden med at regulere olie-fugt balancen. Det høje indhold af havtorn og hybenskal gør, at hudens smidighed og friskhed bevares, samt tilfører fugt til huden. Det forhindrer, at din hud bliver grå og trist at se på.

Brug 3-4 dråber efter behov. Dryp dem i håndfladen og opvarm olien let ved at gnide håndfladerne  mod hinanden. Smør derefter olien i ansigtet. Brug olien morgen og aften for det bedste resultat.

Naturlig hudpleje ansigtsolie

Glød, 30 ml, 189 kr.

Kysseklar læber

Vil du gerne have kysseklar læbe og helst undgå tørre og sprukne vinterlæber, så skal du bruge en god læbepomade!

Vølves Kys er lavet på bivoks, hvedekimsolie og lanolin, og de er naturligvis helt fri for petroleum, parabener og kunstige parfumer. Den fugter læberne og beskytter dem mod at tørre ud.

Vælg mellem pebermynte, lakrids eller rabarber!

Naturlig allergivenlig læbepomade

Kys, 15 ml, 69 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.