Vølves 5 uundværlige produkter til sommeren - Håndlavet økologisk hudpleje

Nu er sommeren (forhåbentligt) kommet for at blive. Det betyder, at fødderne skal befris og stængerne luftes – men også at man får brug for svalende produkter efter en lang dag i solen.

 

Vi starter oppe fra og ned:

Ansigtet

Naturlig hudpleje - Morhgensol scrub

Efter en lang dag i solen er det vigtigt at få renset huden godt i dybden, så den kan ånde og blive klar til dagen efter. Derfor skal du sørge for at rense huden grundigt hver aften. Scrub de døde hudceller væk og tilfør fugt med Morgensol, og rens efterfølgende med Skin Tonic.

Læs mere om Morgensol

 

 

 

Naturlig hudpleje uden parfume. Allergivenlig hudpleje. Skin tonic til sart hud

 

Man kan også få brug for en lille opkvikker i løbet af dagen. Spray lidt skin tonic i ansigtet på god afstand, og frisk ansigtet op.

Læs mere om Skin Tonic her og dens gavnlige virkninger her

 

 

 

Naturlig allergivenlig læbepomade

Læberne tørrer også nemt ud i solen, og de skal ligesom resten af kroppen også beskyttes mod solens skadelige stråler. Vølves Kys blødgør dine læber og beskytter dem mod vejret, så dine læber er kysseklar!

 

Læs mere om Kys

 

 

Kroppen og fødderne

Saltscrub med rosmarin, salvie og peppermynte. Fri for parfume. Naturligt hudplejeprodukt. Uden parabener

Det er vigtigt scrubbe de døde hudceller af resten af kroppen. Det gør faktisk også, at du bedre optager farven når du ligger og soler. De dage hvor du ikke scrubber kan du med fordel bruge shampooen – og selvom det er shampoo kan den altså sagtens bruges på hele kroppen.

Efter en lang vinter er fødderne trætte, og de ser også sådan ud. Forkæl dig selv og dine fusser med et dejligt fodbad med Himmel og hav – saltet opløser den hårde hud og olierne blødgør huden, så dine fødder bliver klar til at erobre verden!

Som bonuseffekt, så køler pebermynten i scrubben varme og hævede fødder – og er god mod sure tæer. Læs mere om Himmel og Hav

Shampoo med rosmarin, salvie og peppermynte. Uden parfume og parabener

 

Hvis du har brug for at blive kølet ned er Vølves Shampoo med pebermynte, salvie og rosmarin og Himmel og Hav-scrub helt perfekte. Pebermynten i produkterne frisker op og køler den ellers varme krop.

Læs mere om Shampoo med pebermynte, rosmarin og salvie

Har du nogen gode tips’n’trick til at hjælpe huden igennem varmen og sommeren på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.