Vølve for anden gang på Sund Livstilsmesse i Øksnehallen i København - Håndlavet økologisk hudpleje

I weekenden vendte Vølve tilbage hvor det hele startede – nemlig i Øksnehallen på Vesterbro i København. Det var her, vi får et år siden præsenterede vores allerførste naturlige, økologiske hudplejeprodukter til publikum. Siden da er der kommet mange flere produkter til, og vi glædede og meget til at kunne vende tilbage og præsentere alle de nye lækre sager, samt tre produkter, der er så nye, at de endnu ikke er i shoppen!

601586_448150705303240_1753132909_n

Og sikken 3 dage det var. Masser af mennesker, der trods vores lidt afsides placering, nåede at finde frem til os og prøve de lækre økologiske, naturlige hudplejeprodukter. Sidste år var vi heldige at have en hjørneplacering, og vi har nu lært, at vi igen skal have et hjørne for at komme ud til alle de mange mennnesker.

Men til alle jer der fandt os, købte af vores produkter og hørte på os: Tusind tak. Der er altid fantastisk at møde nye som gamle kunder og vise alle produkterne frem. Også stort tak til de samarbejdspartnere, der var forbi standen og slog en sludder af.

Vi glæder os allerede til næste år…

Vølve på Sund Livstilsmesse - økologisk naturlig hudpleje 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.