Vølve gav julegave til Café Klare - Håndlavet økologisk hudpleje

Fredag d. 13 december var Vølven og praktikanten på besøg hos Café Klare for at overlevere årets julegave bestående af 20 shampooer.

indgangCafé Klare er et natherberg for socialt udsatte kvinder med behov for ly og overnatning – og kan tilbyde gratis morgenmad, et bad, en seng og en tryg og rolig nat til kvinder i en nødsituation. Ane, som er socialrådgiver på Café Klare, bød os velkommen og viste os rundt på herberget. Hun fortalte om faciliteterne og hvordan stedet fungerer. Hendes fortællinger gjorde meget stort indtryk. Det var meget rørende at høre om de socialt udsatte kvinder og deres behov for at have et sted, der tilbyder tryghed, gæstfrihed og accept.

lagerrummet

Hos Café Klare har kvinderne mulighed for at få vasket lidt tøj og for at låne rent tøj, når de har overnattet og skal forlade herberget.

Der bliver med jævne mellemrum doneret tøj til stedet, men der er nogle beklædningsgenstande, der doneres for lidt af.

Efter at have besøgt Café Klare blev Vølve og praktikanten hurtigt enige om, at man måtte kunne hjælpe med at skaffe noget undertøj til kvinderne. Det drejer sig primært om gode jeans og trusser.

Derfor tilbyder Vølve, at du for kun 29 kr. kan give de socialt udsatte kvinder et par trusser. 

shampoooverlevering

Vølve fortalte om oplevelsen hos Café Clare til Lone Kofoed Hansen. Lone fik samme tanke som Vølve og sendte straks en email til Femilet, hvor hun bad dem om et bidrag. Du kan læse mailen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.