Lone Kofoed Hansens mail til Femilet - Håndlavet økologisk hudpleje
Kære Femilet
I Lyrskovgade på Vesterbro i København står 20 senge hver nat klar i Café Klare, som tager imod kvinder i en nødsituation. Her kan de hjemløse, ofte unge og ofte meget udfordrede kvinder få en nats søvn, et bad og en gang morgenmad, inden Café Klare lukker igen kl 10.Da vi for nylig besøgte stedet, gik det op for os, at kvinderne ofte ikke har noget undertøj, og hvis de har, er det ikke rent, og de har ikke noget at skifte med. Vi vil hjælpe med at skaffe det til kvinderne på Café Klara.Her kommer Femilet ind i billedet. I har en stærk repræsentation i Danmark og var indtil for nylig danskejet, så I ved, at man kan få megen hjælp, når man er udsat i Danmark. Men åbenbart ikke til (rene) underbukser.

Som I selv siger, så starter velvære indefra, og vi kunne ikke være mere enige.

Vi vil derfor høre, om I skulle ligge inde med en kasse underbukser og gerne -trøjer, som I vil forære til Café Klares brugere, der — som Femilets kernekunder — også er kvinder, der skal have alle livets facetter til at gå op i en højere enhed. De har bare nogle helt andre udfordringer end mange af os andre. Herunder at de ikke har noget så basalt som rene underbukser.

Thea, som ejer den lille danske virksomhed Vølve, der laver håndlavet økologisk hud- og hårpleje, tager gerne imod og afleverer gerne til stedet. Vølve er ved at implementere en funktion i sin webshop, hvor man kan tilføje shampoo eller underbukser til Café Klare, når man bestiller skønhedsprodukter til sig selv, og i længden er det en fin løsning, men det ville være dejligt med et lille lager at begynde med.

Ethvert bidrag fra Femilet vil derfor være meget velkomment.

Hilsen Lone og Thea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.