Velkommen til mig - Håndlavet økologisk hudpleje

 

I den næste tid vil jeg, Mette, tilbringe min tid hos Vølve som marketingskonsulent. Jeg har glædet mig rigtig meget til at være en del af det lækre økologiske nordiske univers, Thea har skabt hos Vølve & venner. Jeg arbejder allerede nu med at skabe et nyt og lækkert univers på Pinterest.

Der vil være fokus på produkter og masser af inspiration til økologisk velvære. Vi glæder os til at offentlige gøre det nye univers. Men allerede nu kan du følge Vølve på pinterest – Feel free to follow!

Udover at være markedskonsulent er jeg en af de dygtige designere Thea nøje har udvalgt i hendes produktsortiment. Jeg kreerer farverige og delikate smykker med et etnisk look for mit firma bythiim. Jeg elsker farver og fine kombinationer, hvorfor jeg arbejder med perler, ædelstene og forgyldt- og sølv. Mit univers er unikt med fine og delikate smykker, hvorfor smykkerne også er flotte at style flere sammen. Det giver smykkerne kant og stilen bliver personlig. Jeg har øje for detaljer, ved hvert smykke, jeg kreerer, hvilket gør dem unikke for dig, der bærer dem. Alle mine smykker er kreeret med kærlighed
Jeg vil elske at præsentere min sommerkollektion for netop dig, så jeg kan allerede nu afsløre, at Thea og jeg afholder et event i Vølve butikken d. 16 juni om eftermiddagen. Sæt kryds i kalenderen, kom forbi til et glas bobler og shop dine nye yndlings sommersmykker.

Glæder mig til at hilse på dig!

Vølve naturlig hudpleje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.