Ny praktikant - Håndlavet økologisk hudpleje

Jeg har glædet mig til at skrive dette indlæg!

Jeg hedder Ida camille, er 34 år og Vølves nye praktikant. Egentlig er jeg uddannet inden for det pædagogiske felt, hvor jeg har lært en masse om mennesker lige fra vuggestue til folk med særlige behov. Det har været nogle super spændende år, men jeg drømmer om at komme til at arbejde med helse, sundhed og kropspleje.

Derfor føler jeg mig super heldig over at være startet her hos Vølve, hvor jeg både kommer til at stifte kendskab med salg, pr og marketing, men selvfølgelig også med fremstilling af de lækre Vølve produkter 🙂

Min interesse for sundhed, helse og kropspleje udspringer af flere ting. Dels fra mit holistisk og animistiske livssyn og dels fra at være nød til at ændre min livstil. Da jeg var ca. 15 år begyndte jeg at udvikle forskellige former for allergi. Derfor begyndte jeg helt naturligt at interessere mig for, hvad der fandtes af muligheder for produkter uden alt for mange allergi fremkalende stoffer. Ikke kun mht. til make-up og kropspleje, men også indenfor fødevare og derfor går jeg også op i økologi og bæredygtighed og jeg vil gerne være med til at fremme dette. Det gør jeg bl.a. ved at være en del af KBHFF ( Københavns fødevarefælleskab ).

Tilbage er der vist kun at sige, at jeg glæder mig super meget til de næste 4 uger her hos Vølve, hvor jeg er sikker på at lære rigtig mange spændende, sjove og nødvendige ting!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.