Julemarked med livsttil og god stemning i Havarthi-gården - Håndlavet økologisk hudpleje

Vølve økologisk hudpleje

 

Julen er bare den bedste tid på året. Og hvor andre går og hulker over vinterens komme og Novembers kulde og mørke, ja så har Vølve gang i masser af spændende projekter og mange jern i ilden. Faktisk er det nok vores yndlingstid på året! En af grundende til at November er en særlig dejlig måned er alle de skønne julemarkeder, som vi deltager i hver weekend denne måned. Vi vil være at finde på Sjælland og Fyn til og med den 8. december – hvis der altså ikke lige melder sig et ekstra spændende arrangement 🙂

Sidste weekend lagde vi ud med Jule- og livstilsarrangement på Havarthi-gården i Holte. Der var fyldt med spændende stande, og man kunne købe alt fra vintagetøj til spegepølser – og så selvfølgelig lækker økologisk og naturlig hudpleje fra Vølve. Mange var forbi standen, at vi slet ikke havde tid til at tage stemningsbilleder fra arrangementet, men her er et par stykker fra bordet.

Særligt Vølvens Vidundersalve var en stor succes og mange kom dagen efter for at melde tilbage, hvor god de synes den er. Det er bare så skønt at høre!

Også Vølvens scrubtårn var en stor succes som den perfekte jule- eller værtindegave.

Vølve naturlig hudpleje- Økologisk hudpleje uden kemi
Vølve naturlig hudpleje- Økologisk hudpleje uden kemi

Næste weekend drager vi mod Odense, hvor vi kan findes på Hedensk Julemarked. Du kan læser mere om arrangementet her.

Det er et utraditionelt og meget hyggeligt julemarked med mange sjove aktiviteter for både store og små. Stemningen er altid høj, og vi glæder os. Er du ikke i nærheden af Fyn kan du finde os på andre arrangementer som du kan læse om her.

Vi håber du kigger forbi og siger hej, og har lyst til at prøve lidt økologisk, sund og naturlig hudpleje – eller har brug for den perfekte gave!

Vi ses!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.