Julefrokosthuden skal have rigeligt fugt - Håndlavet økologisk hudpleje

Juleøl, julesnaps og mere juleøl udgør som regel drikkevaresortimentet til en julefrokost. Men når man indtager alkohol dehydreres kroppen og ligeledes huden. Derfor er det nødvendigt, at man tilfører huden fugt, hvis man vil undgå tør hud og sprækker.

Vølve har en række økologiskehudplejeprodukter, som egner sig perfekt til at passe på huden i julefrokosttiden. Ved at påføre huden kropsolie eller salve inden og efter julefrokosten forbliver huden blød og smidig trods dehydrering og kulde.

Fryd_webVidundersalve_web

Det økologiske hudplejeprodukt Fryd er alternativet til bodylotion. Netop fordi Fryd er en olie, trænger den bedre ind i huden end traditionel lotion. Dermed bevarer huden sin fugtighed i længere tid og modstår julefrokostens dehydrerende bivirkning.

Vidundersalven gennemfugter huden og beskytter den mod udtørring, vejr og kulde.Den giver øjeblikkelig virkning og er derfor god at have med i tasken. Vidundersalven er et naturligt hudplejeprodukt, der tilfører huden intensiv fugt og virker helende på tør og irriteret hud.

Glædelig julefrokost!

Pas på jer selv og jeres hud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.