Januar! Årets tørreste måned... - Håndlavet økologisk hudpleje

Januar! Årets tørreste måned…

Januar måned er den måned hvor min hud er allermest tør. Ikke bare sådan lidt tør men rigtig knastør, og det er som intet virker. Mine hænder er ru, mine læber revner, mine underben er så tørre, at det støver når jeg tager mine strømpebukser af. For slet ikke at tale om mit hår..


Januar er derfor måneden hvor jeg prøver at give mig selv god tid til at pleje min hud. Feks er jeg afhængig af Scrub No. 3 med Pebermynte, Rosmarin og Salvie. Den fjerner ikke bare tør, død hud og tilfører masser af gode olier til huden, den dufter også så friskt og lækkert at næsten ikke kan undgå at vågne op. Det kan ellers være svært.
Efter en scrub påfører jeg Kropolie No.1 med Merian og Dild eller Kropsolie No. 2 med Rose alt efter mit humør. Så kan jeg klare dagen uden at benene støver.

I ansigtet bruger jeg Scrub No. 6 med Havtorn og Hyben efterfulgt af 5 dråber Ansigtsolie No. 1. Det er dog ikke helt nok på de slemme dage, så da påfører jeg et godt lag af Vidundersalve No.1 inden sengetid og lader den arbejde natten over.

Mine læber lider virkelig i vinterkulden. De sprækker og revner og det gør ondt. De er også blege og livløse. Derfor ‘børster’ jeg læberne et par gange om ugen med min tandbørste. Det fjerner død og revnet hud. Og så er det bare på med en ordentlig gang læbepomade. Om vinteren er mine favoritter Læbesalve No. 2 med pebermynte eller Læbesalve No. 1 med Rabarber og lidt rød farve til at pifte læberne lidt op.

Hvad er dit bedste tip til tør vinterhud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.