GRØN SOMMER - Brug kaffegrums som bæredygtig hudpleje

GRØN SOMMER – Kaffegrums som bæredygtig hudpleje

Vidste du at kaffegrums faktisk kan genbruges som lækker bæredygtig hudpleje? De små korn i kaffegrumsen har nemlig en exfolierende effekt, som er yderst velegnet til at vække liv i en træt vinterhud.

Mange smider dagligt kaffegrums i skraldespanden eller til kompost uden at vide, at de går glip af en lækker bodyscrub. Udover at fjerne døde hudceller, er kaffen med til at sætte gang i blodomløbet og bekæmper bl.a. cellulitis.

Kaffegrumsen tages med i bad og bruges som en hvilken som helst anden bodyscrub. For at få en mere cremet konsistens på scrubben, og samtidig en mere blødgørende og plejende effekt, kan du blande kokosolie i kaffegrumsen.

Oveni at gøre sig godt som hudpleje i badet, kan scrubben bruges til at fjerne lugt og skidt fra hænderne efter madlavning og havearbejde.

Hos Vølve har vi også sammensat en lækker bodyscrub med kaffe. Scrub No. 5 med kaffe, nellike og chokolade har de samme gode egenskaber fra kaffen, er rig på antioxidanter og har desuden antiseptisk og helende egenskaber, som gør den yderst velegnet som ansigtsmaske mod uren hud.

Klik her for mere information om Vølves Scrub No. 5
Vølves Scrub No.5 med kaffe, nellike og chokolade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.