GRØN SOMMER - Grøn livsstil med genbrug af teposer

Grøn livsstil med genbrug af teposer

Få en mere grøn livsstil med både effektiv plantegødning og lindrende hudpleje til din solbrændte hud, ved blot at genbruge noget du normalt smider i skraldespanden.

Der er måske ikke mange der tænker over at teens gode egenskaber ikke kun gælder, når det bruges i form af drikkelse.  Ved at genbruge dine brugte teposer kan du faktisk udnytte teens effekt på flere forskellige måder.

Plej dine planter med te

Det er ikke kun dig som har glæde af en mere grøn livsstil. Dine planter har stor glæde af at blive gødet med brugte teposer. Teen medfører et forhøjet nitrogen-indhold i jorden, som er godt for planterne, og orme er vilde med teposerne, hvilket er med til at øge gødningsprocessen. Placer de brugte teposer tæt ved planternes rødder i de dine krukker eller blomsterbede. Sørg for at fjerne metalklips og mærke inden brug. De fleste teposer bliver opløst i naturen, men i tilfælde hvor posen har en særlig blank overflade, og derfor ikke er egnet til formålet, kan du i stedet klippe posen op og kun bruge indholdet.

Du kan også modvirke mug på dine planter. Væd nogle brugte teposer i varmt vand, vent til vandet har taget farve af teen og er blevet til svagt tevand. Spray eller vand derefter planterne med tevandet.

Lindring til din solbrændte hud

Det svage tevand, som dine planter sætter pris på, kan ligeledes benyttes som hudpleje. Hvis din hud er blevet solbrændt i sommervarmen, har det en lindrende effekt at spraye vandet på den solbrændte hud.

Sommerdrinks med et twist

Det sidste tips i denne omgang er af en lidt anden karakter, og går ind under en lidt anden form for selvpleje, som kun bør nydes i moderat omfang. I denne varme sommertid kan det være lækkert at forkæle sig selv med en kølig sommerdrink, og her kan de brugte teposer også gøre godt. Læg teposer i blød i rom eller vodka natten over, og brug det til at give dine sommerdrinks et ekstra twist. Prøv f.eks. rom med smag af myntete til din mojito.

Teens mange muligheder

Faktisk kan brugte teposer gøre gavn på rigtig mange forskellige måder, de nævnte er blot nogle af dem. Hvis du selv har mod på lidt research byder internettet på et væld af muligheder, hvorpå du kan få glæde af at genbruge dine teposer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.