Forvandl triste vinterfødder til smukke sandalfødder! - Håndlavet økologisk hudpleje

Foråret nærmer sig, og der er ved at være lidt varme i luften. Vi længes med sommer og solskin. Måske har du endda indkøbt sandalerne allerede? Men så ser man ned på fødderne, og så er de langt fra præsentable. Men det er der råd for! Her er den ultimative guide til at forvandle tørre vinterfødder til bløde sommerfødder!

  1. Lav et fodbad med Vølves Fodbadesalt No. 1 med Blæretang og Bivoks. Saltet opløser den hårde hud, blæretangen virker detoxende og bivoks gør fødderne bløde og plejer huden. Bad fødderne min. 10-15 min.
  2. Fil fødderne (tør hud) med en god sandpapirs-fodfil, til huden er glat og jævn.
  3. Frotter fødderne tørre, og skub og gnub neglebånd godt med håndklædet. En lille tandbørste er perfekt til formålet
  4. Klip neglene med en negleklipper, og fil kanterne med en neglefil.
  5. Påfør en negleolie og skub forsigtigt neglebåndet væk fra neglen. Har du ikke nogen negleolie, så brug en anden olie, f.eks. Vølves kropsolie No 1. En tandbørste er meget anvendelig til dette
  6. Påfør Vølves Vidundersalve No 1 eller Vølves Vidundersalve No 2 i rigelige mængder, og pak fødderne ind i plasticposer i 10 min. Alternativt kan man smøre fødderne ind inden sengetid, tage et par tynde bomuldssokker på og lad den virke natten over.
  7. Pak fødderne ud og fjern evt. overskydende salve med et tørt håndklæde. Hvis du vil lakere neglene umiddelbart efter skal neglen være helt fedtfri. Rens evt. efter med lidt Vølves Skintonic No 1 med Morgenfrue og Kamille.

En tanke om “Forvandl triste vinterfødder til smukke sandalfødder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.