5 tip til at slippe af med tør vinterhud - Vølve - økologisk hudpleje

Undgå mineralske olier og vandholdige produkter

Den bedste metode til at pleje tør vinterhud er at undgå de cremer og lotions, som indeholder mineralske olier og vand. Olier, cremer og andre hudplejeprodukter, der er baseret på naturlige allergivenlige ingredienser er de bedste og dem har vi heldigvis hos Vølve.

Washing with Water

Tag ikke for lange bade

Hvis din hud er tør og bliver let irriteret, så prøv at skære ned på den tid, du bader eller tager et brusebad. Nogle dermatologer anbefaler at være i vandet ikke mere end 3 min. om dagen. Brug den mildeste sæbe du kan finde, og prøv på kun at bruge den hver anden dag. Skrub ikke tør hud, brug i stedet en mild exfoliant 1 gang om ugen, som renser huden uden at forårsage irritationen. Vi anbefaler f.eks Morgensol eller Himmel og Hav.

Plej huden med olier i stedet for lotions

Efter badning eller brusebad, undgå at gnide huden med et håndklæde, klap let med det på huden i stedet. Smør en naturlig olie, så som vores kropsolie Fryd, på huden. Fryd indeholder dild og merian, der virker opstrammende og beroligende på huden. Vær især opmærksom på de områder, hvor huden har tendens til at være mest tør.
Til ansigtet anbefaler vi vores ansigtsolie Glød med havtorn og hybenskal.

 

organic-skin-care

Rig kost modvirker tør hud

Hvis din hud bliver irriteret og udvikler nogle tørre, kløende pletter, så gør dit bedste for at undgå ridser. Anvend Vølvens Vidundersalve eller ren kokosolie flere gange om dagen og undgå kontakt med vand på de irriterede områder. Tør hud kan let blive udsat for eksem og andre ubehagelige hudsygdomme. For at forebygge det, kan du berige din kost med æteriske olier, som indeholdes i rå økologisk smør, torskelever, fisk, Omega-3, æg og kokosolie.

Drik massed af grøn te – og genbrug poserne!

Drik masser af grøn the for at udrense kroppen. Smid ikke dine brugte thebreve ud, de er nemlig fantastiske til at reducere væskeophobninger omkring øjnene og de mørke render under øjnene! Put dem i køleskabet efter brug, så de er dejligt kolde og forfriskende for øjenomgivelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.