2 x workshop med sjov og fede farver. - Håndlavet økologisk hudpleje

I går var jeg så heldig at være blevet inviteret til at holde en workshop 2 forskellige steder. Først for 7 piger i Valby, der holdt pigeloge-aften, og derefter for 12 piger i Hj. Taastrup til polterabend.

foto 3foto 1

Det var bare sådan en hyggelig aften. Alle fik lavet to forskelige produkter helt efter egen smag. Hver og et blev anderledes og unikt, og der var flere, der gav den max-gas på farver og dufte.

Og så må man godt drikke rødvin, snakke, grine og fjolle samtidig.

Se hvor flotte produkterne blev. Samtidig er de selvfølgelig naturlige uden tilsætning af kemikalier, parabener og produktsminke. Kun rene milde produkter så også folk med sart hud kan bruge dem uden problemer. Og økologiske, selvfølgelig!

foto 6foto 1

Skal jeg også komme hjem til dig?

I dag skal jeg til homeparty med min yndlings-tøjpusher Amira, der viser den nye kollektion af Black Swan tøj frem. Jeg indrømmer det, jeg har allerede været der flere gange. Her er hvad jeg skal have på og som pt er mit absolut yndlings-outfit. Lækkert, blødt og behageligt til en søndag i byen. Det bliver en god dag..

foto 4

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.