Vølves julegave 2012 - Håndlavet økologisk hudpleje

Vølves julegave:

Økologisk og allergivenlig shampoo til Valmuen

-behandlingssted for heroinmisbrugere.

Alle skal have adgang til økologiske og allergivenlige hudplejeprodukter. Også dem der er svagest i vores samfund, men som ønsker at ændre tilværelsen og komme ud af misbrug og social deroute..

Derfor har vi hos Vølve besluttet, at dette års julegave skal gå til Valmuen i Københavns nordvestkvarter. Gaven består af forskellige varianter af Vølves økologiske, allergivenlige shampoo; bl.a. rosmarin-, salvie- og pebermynteshampoo, Kamille- og morgenfrue shampoo og birk- og brændenældeshampoo, og til de sarte er der den helt parfumefri shampoo.

Valmuen er det første sted i Danmark, der udleverer lægeordineret heroin til de svageste misbrugere i samfundet. Samtidig støtter de med en massiv stor indsats for at få folk på rette vej igen, – flere af dem gør det endda som frivilligt arbejde helt uden løn.

Du kan bl.a. læse en artikel i de hjemløses blad HusForbi her.

 

images-1

Her får en af brugerne klippet sit hår

Et af brugernes ønsker er nemlig plejeprodukter, så de kan se ordentlige ud, når de igen skal ud i samfundet og skal søge job. Det kan nemlig være en af de ting, der er svært at få råd til, når jagten på næste fix har højeste prioritet.

Lægeordineret heroin uddeles på klinikken

 

Her har du mulighed for at (gen)se DRs dokumentar ‘Kaffe og Heroin’ om hvordan fantastiske ildsjæle forsøger at få en tilværelse op af stå for mennesker, der forlængst er blevet opgivet af samfundet.

Et helt igennem fantastisk projek,t, som vi er meget glade for at støtte.

GLÆDELIG JUL ALLESAMMEN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.