Min pande kæmper med Sahara om at være det tørreste sted på jorden... - Håndlavet økologisk hudpleje

Min pande kæmper med Sahara om at være det tørreste sted på jorden…

Det har jeg hørt flere mennesker sige denne uge. Og særligt vinteren er en udfordring for huden. Man bruger tid indenfor med radiatoren på fuld styrke, og når man er ude bider vinden og kulden i kinderne, i bilen blæses der tør og varm luft rundt, og på jobbet er der også blus på klimaanlægget. Alle disse faktorer gør, at rigtig mange lider af meget tør hud, der også tit er rød, kløende og irriteret.

Men sådan skal det ikke være..

Her er tre gode produkter til at passe og pleje huden i denne tid:

Brug en scrub når du er i bad. En scrub renser døde hudceller af og plejer huden med gode olier. Du skal som regel ikke efterfølgende bruge andre cremer eller olier efterfølgende. Og det hele er nemt og hurtigt overstået! Brug en scrub 1-2 gange om ugen.

(Scrub No. 2 med morgenfrue og kamille)

Drop bodylotion og brug en god kropsolie i stedet for. En bodylotion består som oftes af mest vand, og tilføjer ikke huden nok pleje. En god kropsolie består af magre olier, og fedter derfor ikke, men er dejlig letoptagelige.
.
(Kropsolie No 1 med merian og dild)
Brug en Vidundersalve. Er huden virkelig tør må det tunge skyts frem. Vidundersalven er intensiv pleje til tør hud. Du kan med fordel bruge den i ansigtet om natten som en repair og naturligvis på de tørre hænder og fødder.
.
(Vidundersalve No 1 med vejbred)Brug en tonic eller mist. Vølve skin tonic med morgenfrue og kamille kan også bruge som en ansigtsmist der fugter og opfrisker ansigtet i løbet af dagen. Brug den når du trænger til et lille boost!

(Skintonic No. 1 med morgenfrue og kamille)

Sådan er du garanteret blød og velplejet hud hele vinteren igennem…Mange vinterhilsner fra
Vølve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.