Mette Milans rosende ord om Strandkant - Håndlavet økologisk hudpleje

Jeg fik “strandkant” fodsalt og en vidunderlig vidundersalve ind af døren fra Vølve forleden dag.

Strandkant_scrub_2

Igennem længere tid, har jeg fulgt Vølve på, blandt andet, instagram – Her kan man følge med i udviklingen af disse 100 % rene produkter, lavet af naturlige ingredienser fra “Moder Jord”, som de selv siger.

Hvis der er noget jeg elsker, er det at benytte mig af produkter, der indeholder rene ingredienser – Jeg ved ikke, om det handler om min alder, mindre naivitet og mere viden, men mine produkter bliver efterhånden skiftet ud med de naturlige produkter fremfor produkter, spækket med parabener og farve m.m. Og forskellen kan klart mærkes på min hud.

Det passede mig faktisk helt kanon at stikke fødderne i en balje med varm vand og “strandkant” salt, tirsdag aften.

Jeg havde været ude at træne, brugt fødderne, fået våde fødder, fået KOLDE fødder, sådan bogstaveligt talt, så jeg puttede en stor spiseskefuld “sandkant” salt i vandet og lod mig forføre af sanserne. Duften af pebermynte, der blander sig med økologisk tang er fortryllende. Endnu mere fortryllende er det, at få sekunder efter jeg har stukket mine fødder i blandingen, kan jeg mærke bivoksen, som fodbadesaltet også indeholder, kramme mine fødder, som en blødgørende hinde. Mine fødder er tilfredse og glade – Selv mine trætte, tørre hæle. Virkelig, dette er en ualmindelig lækker fodbadesalt.

Vidundersalven er mindst lige så skøn – Den er “cremet”, uden at være hverken for hård eller for blød i konsistensen, og duften er naturlig og skøn.

Salven kan bruges til mange ting – Jeg har igennem de sidste dage smurt det på mine ru albuer hver aften inden sengetid og fire dage efter, har jeg minimal tørhed på albuerne. Det hverken svider eller klør, som salver ofte kan.

Salven indeholder vejbredekstrakt, bivoks, lanolin og sheasmør, som alle sammen er naturlige produkter.

Jeg elsker mine to naturlige reddere her i efterårskulden – Bløde fødder og bløde albuer? Kan man bede om mere?

 

– Mette Milan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.