Hvorfor bruge skin tonic? - Håndlavet økologisk hudpleje

Er du en af dem der aldrig rigtigt har forstået ideen med skin tonics? Så læs videre, for du har snydt dig selv for at få det optimale ud af dine plejeprodukter…

En skin tonic har flere funktioner. De mest kendte er at den bl.a. renser den din hud for den sidste snavs og makeup-rester. Derudover mindsker den de synlige porer. Men en skin tonic forbereder også din hud på den efterfølgende fugtpleje – om det så er i form af ansigtsolie eller cremer – så du kan opnå det optimale resultat.

Den mest normale måde at bruge en tonic på, er ved at spraye det på en vatrunddel og blidt tørre den over ansigtet og halsen. Man kan også fugte et stykke gaze med sin skin tonic og bruge den som en ansigtsmaske. Uanset hvad bør man altid fugte huden bagefter.

Vølves Skin Tonic er meget mild. Den er lavet af Vølvens eget udtræk af kamille og morgenfrue i vodka, der herefter er blevet fortyndet. Vodka er en meget mildt rensende og astringerende – altså sammentrækkende – alkohol, og kamillen og morgenfruens beroligende og bakteriehæmmende egenskaber gør, at den kan bruges af alle. Den vil blidt rense din hud uden at tørre den ud, som mange andre alkoholbaserede tonics gør. Derfor kan den også bruges til at friske ansigtet op på farten.

Læs mere om Vølves Skin Tonic her:

Vølvens tips til Skin Tonic:

Brug den til bikinikanten efter barbering for at undgå knopper og nedgroede hår.

Effektiv til behandling af uren og fedtet hud uden at udtørre huden.

Brug den efter at have scrubbet huden med fx Morgensol, for at fjerne overskydende olie fra huden.

God til at opfriske ansigtet i løbet af dagen når ansigtet udsættes for kulde og sol.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få
10% rabat på din første ordre.