Bestilling
Når du handler hos Vølve skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Betaling
Når du bestiller varer hos Vølve kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Betalingskort
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Hos Vølve kan du betale med følgende kort: All kort

Mobile pay: samme som ovenstående

Levering
Ordre hos Vølve leveres med enten GLS eller PostNord til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre løbet af to til tre hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges forsendelsestider.

Fortrydelsesret
Bestillinger hos Vølve er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret.

Når du returnerer de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vores kunder er det svært for os at vide hvor vi skal sætte ind for at forbedre vores sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb.
Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at de varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter modtagelse af købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Hvis varen er behæftet med en mangel er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at man kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Vølve. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.

Når du ønsker at reklamere over et produkt bedes du følge proceduren:
Reklamationsrutiner: Kontakt Vølve på telefon eller E-mail.

Såfremt varen skal fremsendes til os er vores postadresse:

Vølve

Ved Klædebo 14, Camp 8

2970 Hørsholm

tlf 31444090

email voelve@voelve.com

Vølve anbefaler, at varen returneres via GLS og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og dermed fjerne eventuel tvivl om pakken er blevet udleveret hos modtager. Yderligere gives der også mulighed for at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Alle produkter der returneres til Vølve skal være forsvarligt indpakket. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i at fortrydelsesretten bortfalder.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Vølve

Fortrolighed

Vølve vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Vølves online butik bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af to grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange side ser den besøgende