VELKOMMEN TIL VØLVE

Mit navn er Thea Thorup, og jeg er indehaver af Vølve. Hos Vølve laver vi rene økologiske skønhedsprodukter baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Fra vores laboratorie på Frederiksberg sender vi hver uge friske håndrørte produkter ud i resten af verden.

Vores produkter er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Derfor er produkterne velegnet til alle, selv dem med alvorlige allergier samt til de sarteste barnesjæle.

For os er det et kald at skabe hverdagsluksus i form af højt virksomme skønhedsprodukter til overkommelige priser. Vi vil nemlig gerne have glade loyale kunder, der lægger vægt på bæredygtighed til gavn for helbredet samt i kærlighed til verden omkring os.

Kærlig hilsen

Thea

8 tanker om “OM VØLVE

 1. Mike Astrup Nygaard siger:

  Hej Thea,
  Har I ingen ansigts- eller krops creme i sortimentet? Eller er det tanken at olierne erstatter cremer?

  Derudover kunne det være en kanon idé med noget naturligt pomade/hårvoks af en art, det må der bestemt være marked for.

  Jeg ser sådan frem til at kigge forbi butikken!

  Vh Mike

  • Thea Juhl Thorup siger:

   Hej Mike. Det er helt korrekt at olierne erstatter traditionelle cremer, der jo primært består af vand. Man får et meget bedre og drøjere produkt ved at bruge olierne og de er bare så super lækre på huden. Glæder mig også til at se dig i butikken! Så kan du også prøve dem. VH Thea

 2. Julie Barkou siger:

  Hej laver I ikke en naturlig solcreme?? Det mangler jeg så meget til mine børn, mand og jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.