OM VØLVE

Håndlavede, økologiske spaprodukter uden kemi.

Vølve er inspireret af den nordiske mytologiske figur, og bruger kun ingredienser fundet i den nordiske flora. Med Vølves naturlige, håndrørte spa-produkter får man velvære uden at skade miljøet.

Vølve er en dansk produktserie med naturlige spa-produkter. Inspirationen til produkterne finder kvinden bag Vølve, Thea, i den nordiske natur. Akkurat som den mytologiske Vølve, der var vikingernes shaman, der behandlede lidelser ved hjælp af urter.

Theas mål for produkterne er klart: ”Vi bestræber os på, at produkterne skal kunne bruges og tåles af alle – også af dem med allergier overfor parfume, duftstoffer, kemikalier og den slags.”. Derfor er produkterne skabt uden brug af skadelig kemi og kunstige farvestoffer. Duftene er fra æteriske olier, som er udvundet fra nordiske planter.

Alt laves for bunden for at sikre, at der ikke er unødvendige og allergifremkaldende kemikalier i produkterne. Til gravide og dem med svær parfumeallergi og duftoverfølsomhed, er der udviklet en serie af neutrale produkter. Selvom det lyder frelst, er produkterne absolut ikke kedelige. Alle kan finde deres favorit blandt duftene og farverne: ”Det er vigtigt for mig, at det udover at være godt for samvittigheden og miljøet også pynter på hylden, og giver mig en fornemmelse af luksus.”

Produkterne lyder poetiske navne som Morgensol og Aftenrøde, og er inspireret af naturen. Alle produkterne særlige egenskaber, og det er muligt at finde en til enhver hudtype og til ethvert problem.

2 thoughts on “OM VØLVE

  1. Julie Barkou says:

    Hej laver I ikke en naturlig solcreme?? Det mangler jeg så meget til mine børn, mand og jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.