FILOSOFIEN BAG

Da Vølve blev grundlagt i 2014  skete det i opposition til den etablerede skønhedsindustri. Thea oplevede, at der blev opstillet alt for mange kunstige behov og urealistiske idealer i takt med, at produkterne indeholdt stadig flere skadelige kemikalier.

Hos Vølve handler det om at skrælle al det kunstige bort, for i stedet for at skabe et transparent, enkelt og ærligt skønhedsunivers. Vores produkter er baseret på naturens visdom og mange århundredes viden om de nordiske planters aktive bestand og helende egenskaber. Ved udviklingen af vores produkter forener vi naturmedicinske traditioner med den seneste forskning inden for moderne dermatologi.

For os er det en daglig glæde at kunne forkæle vores kunder i hele verden med rene, virksomme og naturlige skønhedsprodukter. Hvert enkelt produkt er skabt i dyb respekt for den verden, vi lever i. For vi tror på, at ærlighed skaber tillid og varige resultater.

4 tanker om “OM VØLVE

 1. Mike Astrup Nygaard siger:

  Hej Thea,
  Har I ingen ansigts- eller krops creme i sortimentet? Eller er det tanken at olierne erstatter cremer?

  Derudover kunne det være en kanon idé med noget naturligt pomade/hårvoks af en art, det må der bestemt være marked for.

  Jeg ser sådan frem til at kigge forbi butikken!

  Vh Mike

  • Thea Juhl Thorup siger:

   Hej Mike. Det er helt korrekt at olierne erstatter traditionelle cremer, der jo primært består af vand. Man får et meget bedre og drøjere produkt ved at bruge olierne og de er bare så super lækre på huden. Glæder mig også til at se dig i butikken! Så kan du også prøve dem. VH Thea

 2. Julie Barkou siger:

  Hej laver I ikke en naturlig solcreme?? Det mangler jeg så meget til mine børn, mand og jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.